Осветителни тела за общи части със сензор за движение

 

Автоматично осветително тяло - плафониера


Автоматичните осветителни тела се активират само при наличие на човек в обхвата на сензора. Това гарантира не само по-ниски сметки заелектричество, но и удобство за живущите, тъй като не се налага да включват осветлението. При засичане на движение, съответното осветително тяло се активира, без това да правят останалите такива на етажа или във входа. Така вместо дасветват едновременно няколко или всички лампи, се активират само тези, които е необходимо. Възможно е телата да се оборудват със стандартни, енергоспестяващи или LED крушки.

Цена : 27 лв.
Цена с монтаж 35 лв.
При поръчки над 10 бр. цената с монтаж на бройка е 30 лв.

Автоматично осветително тяло LED - прожектор


Автоматичните LED осветителни тела за външен монтаж се активират само при наличие на човек в обхвата на сензора. Това гарантира не само по-ниски сметки за електричество поради ниската консумация на LED светлината, но и удобство за живущите, тъй като не се налага да включват осветлението.

Цена : 48 лв.
Цена с монтаж 56 лв.

Автоматично осветително тяло - прожектор


Автоматичните осветителни тела за външен монтаж се активират само при наличие на човек в обхвата на сензора. Това гарантира не само по-ниски сметки за електричество, но и удобство за живущите, тъй като не се налага да включват осветлението..

Цена : 27 лв.
Цена с монтаж 35 лв.

 

Latest Project

ad1